ایندکس سریع صفحات با Google Indexing Api

آشنایی با google apiindexing tools

با استفاده از Google Indexing Api می‌توانید سایت خود را سریعتر رتبه‌بندی کنید. API گوگل به شما این اجازه را می‌دهد که مستقیم و بدون واسطه با گوگل در ارتباط باشید. سایت شما بهتر و منظم‌تر کراول و در نهایت منجر به کسب رتبه های بالاتر و طبیعتا سئو بهتر می شود.

کاربرد مهم Google Indexing Api 

این API در چند مورد کاربرد دارد که 2 کاربرد مهم آن عبارتند از:

  • فرستادن URL‌های جدید به منظور ایندکس شدن سریع تر و یا بروزسانی
  • فرستادن URL‌های حذف شده به منظور حذف آنها از ایندکس

روش کار با Google Indexing Api در سایت وردپرسی

1- ابتدا وارد console.cloud.google شوید. روی گزینه Create Project کلیک کنید.

سایت console.cloud.google
ایندکس صفحات – شروع پروژه در console.cloud.google

2- در صفحۀ باز شده، در قسمت نام، نام انگلیسی برای پروژه خود بنویسید. در کادر لوکیشن تغییری ایجاد نکنید. سپس گزینه Create را بزنید.

گام دوم: انتخاب نام
گام دوم: انتخاب نام پروژه

3- پس از ایجاد پروژه، باید پروژه را برای دسترسی به API فعال کنید. در مرحله بعد، صفحه ای را مانند شکل زیر مشاهده خواهید کرد. روی Enable کلیک کنید.

فعال سازی api
مرحله 3: فعال سازی api

ساخت Service Accounts Page

بر روی این لینک کلیک کنید. در صفحه ای که برایتان باز می‌شود، پروژه ای که ایجاد کرده‎‌اید را انتخاب کنید. در صفحه بعد، باید گزینه Create Service Account را از منوی بالایی پیدا کرده و روی آن کلیک کنید:

ایجاد سرویس جدید
مرحله 4: ایجاد سرویس جدید

در این قسمت باید اکانت خودتان را بسازید.

در مرحله اول، باید جزئیات اکانت خود مانند نام، آی‌دی و توضیحات را وارد کنید. بر روی گزینه Create and Continue کلیک کنید. با وارد کردن نام، ID اکانت به طور خودکار ساخته می‌شود. نیازی به تغییر آن نیست.

در مرحله دوم، برای سطح دسترسی گزینه Owner را انتخاب کرده و در نهایت، Continue را بزنید. مرحله سوم هم نیاز به هیچگونه تغییری ندارد. فقط Done را بزنید:

مراحل ساخت اکانت- مرحله پنجم
مراحل ساخت اکانت

ساخت API Key

در صفحه جدید مطابق شکل زیر، روی سه نقطه عمودی در ستون Actions کلیک کنید و سپس Manage keys را مطابق شکل زیر انتخاب کنید:

ساخت API Key
مرحله5: ساخت API Key

در صفحه باز شده، بر روی گزینه Add Key کلیک کرده و سپس گزینه Create New Key را انتخاب کنید. با کلیک بر روی این گزینه، یک پاپ آپ برای شما باز می‌شود و از شما می پرسد که می‌خواهید فرمت Key شما به چه شکل باشد؟ گزینه JSON را انتخاب کرده و سپس Create را بزنید:

نکته: حتما ایمیلی که برایتان ایجاد شده است را ذخیره کنید! بعدا به آن احتیاج داریم. (درجدول تصویر بالا)

انتخاب فرمت JSON
انتخاب فرمت JSON در این مرحله

اکنون فایل Key برای شما ساخته شده و به صورت خودکار دانلود می‌شود. این فایل را نگه دارید که در مراحل بعد با آن کار داریم. در مراحل بعدی باید وارد حساب سرچ کنسول خود شوید و کار ما در این سایت تمام شد.

تنظیمات ایندکس سریع در سرچ‌کنسول

1- به تنظیمات سرچ کنسول Google بروید. در سایدبار به بخش Settings بروید. روی گزینه Users and Permissions کلیک کنید. روی سه نقطه کنار حساب خود و سپس روی افزودن کاربر یا Add User کلیک کنید.

در پاپ‌آپی که برایتان باز می‌شود، ایمیل را وارد کرده (همان که در مرحله قبل به عنوان نکته گفتیم) و سطح دسترسی را بر روی Owner قرار دهید و ADD را بزنید.

وارد کردن ایمیل
وارد کردن ایمیل در بخش سرچ کنسول برای دسترسی

انجام تنظیمات در وردپرس

اکنون که کلید API را با موفقیت ایجاد و حساب سرویس Service Account ID را به ویژگی کنسول جستجوی خود اضافه کردید، به عنوان مرحله آخر باید افزونه Instant Indexing را در سایت وردپرس خود نصب و پیکربندی کنید.

برای اینکار می‌توانید با آپلود افزونه از طریق داشبورد وردپرس، افزونه Instant Indexing را نصب کنید. یا، کافیست به بخش افزونه ها > افزودن بروید و پلاگین را جستجو و نصب کنید.

افزونه instanat-insexing
نصب افزونه instanat-insexing

نحوه تنظیمات افزونه Instant Indexing

این افزونه از زیرمجموعه های افزونه Rankmath است، بنابراین اگر پس از فعالسازی این افزونه، در منوی وردپرس شما گزینه رنک مث اضافه شد، تعجب نکنید. از بخش Instant Indexing < Rankmath، وارد بخش تنظیمات این افزونه بشوید. سپس تب Google API Setting را انتخاب کنید.

محتوای فایل JSON خود را جایگذاری کنید یا فایل دانلود شده اینجا را آپلود کنید.

تنظیمات api گوگل در وردپرس
تنظیمات افزونه api گوگل در وردپرس

در بخش بعدی انتخاب کنید که چه نوع صفحاتی را می‌خواهید برای Google Indexing API بفرستید. به عبارت ساده‌تر، ایندکس شدن سریع تر چه صفحاتی برای شما ارزشمند است. آن ها را تیک بزنید. در نهایت بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.

چگونه از Google Indexing API استفاده کنیم؟


این ۲ کار می توان انجام داد:

اولین راه این است که از بخش Instant Indexing < Rankmath و تب Console، لینک صفحات مدنظر خود را در کادر مربوطه وارد کرده و سپس گزینه مدنظر خود را انتخاب کنید و ارسال Api بزنید. روزانه تا 200 درخواست قابل ارسال است. البته این برای نوشته‌ و یا صفحاتی است که قبل از نصب افزونه داشته‌اید و می‌خواهید آن‌ها را ایندکس کنید. برای نوشته و یا صفحات جدید به طور خودکار این افزونه برای گوگل آدرس آن‌ها را ارسال می‌کند و نیازی نیست برای پست‌ یا صفحات جدید به صورت دستی این کار را انجام دهید.

ایندکس سریع صفحات با Google Indexing Api
پیام موفقیت آمیز بودن ارسال صفحه به گوگل

راه دیگری که برای ارسال صفحات به API و درخواست دادن برای ایندکس سریع‌تر دارید، این است که در پنل وردپرس، زیر گزینه‌های هر نوشته یا برگه، بر روی گزینه Instant Indexing: Google Update کلیک کنید. به این ترتیب، مستقیم می‌توانید از همین قسمت، صفحه را برای ایندکس سریع‌تر ارسال کنید.

این روش بسیار عالی می‌کند که البته مقداری پیچیدگی دارد. در صورت داشتن سوال در کامنت همین پست بپرسید.

مشاهده همه: ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

ابزارهای مشابه

نظرات کاربران

2 دیدگاه

  1. مجتبی گفت:

    سلام
    یک سوال خیلی مهم اینه که کنسول کلود گوگل، به ما خدمات نمیده چون توی ایرانیم و آیا توی ایندکس کردن صفحات پیج باید ابزار رفع- فی لتر فعال باشه؟

    1. سلام. فقط برای موقع انجام تنظیمات و راه اندازی لازمه. بعدش نیازی نیست.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *